12

Komentari (12)

Ibro
Momak je 22 godine a vec proso svijeta i tolike klubove promijenio. Ja ti želim svu sreću svijeta i jednu dobru karijeru i ostalima naravno. Hadzikadunic će takodje imati dobru karijeru
Darkwood
Momak i hadzikadunic će nama u reprezentaciji biti ko chiellini i bonucci u Juventusu. Jedno najmanje 12 godina smo bar odbranu sredili. Samo neka ih povrede zaobiđu, bice oni beton.
amer_sa90
Izaberi vise Allaha ti
Zoilomas
Dobro jarane... al vidis malo je saceko i digo sebi vrijednost u to sam siguran 100% nakon onog gola
amer_sa90
Ma mislim zbog ovih novinara sto svaki dan palamude isto
huba
Novinari pišu šta hoće.. ne govori im on da pišu o njemu.
KviskoKvesic
Mislim da će preć u jedinstvo iz bihaća to mu je domet
Thierry.Henry
Tebi je domet komentar na ovom velikom portalu..a Jedinstvo Bihac nemoj uzimati u usta..nemas pojma djecace
Geneve
Znas sta je najbolje u svemu ovome, malo ce fakat potpisati za dobar tim jer je kvalitetan, a ti ces opet ostati mali zadojeni retardirani smrdo.
huba
Eh moj kvisko.. da mi je tvoju glavu, dva dana da odmorim. Odmori i ti od ovog portala uz pjesmu o psu i majci. Lp
Jasminn
@KviskoKvesic mogu ti reci drago mi je sto tako pises. Tako pisu ljubomorne osobe. A ja uzivam gledati kako te ljubomora pojede iznutra
Nije.bitno
Jedinstvo iz bihaca je veci klub od trenutni premijer ligasa
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.