Anel Hadžić ima novi klub?
EPA

Neće ostati u MOL Fehevaru

Anel Hadžić ima novi klub?

Mediji u Mađarskoj su uvjereni da će Anel Hadžić ove zime napustiti redove tamošnjeg MOL Fehevara.

Nekadašnji reprezentativac BiH za ovaj trofejni klub nastupa već tri i pol godine, ali kako se u ovoj sezoni nije pretjerano naigrao, male su šanse da ostane.

Hadžiću ugovor ističe na kraju sezone i u MOL Fehevaru bi ga rado prodali ove zime kako bi na njemu koliko-toliko zaradili, a u slučaju transfera nije isključeno da ostane u Mađarskoj i da pojača - Honved.

Klub iz Budimpešte, koji je u sezoni 2016/2017. osvojio i titulu, želi iskoristiti to što je Hadžić danas udaljen iz prvog tima MOL Fehevara, a pregovori između klubova su navodno već uspostavljeni.

Jedan od glavnih fudbalera u timu Honveda i ujedno kapiten je inače Bosanac. U pitanju je Đorđe Kamber koji je svojevremeno igrao za Željezničar, a dres ovoga tima nekada je nosio i Emir Hadžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi