Hadžić se vraća u Austriju?
EPA

Špekulišu mađarski mediji

Hadžić se vraća u Austriju?

Anel Hadžić će najvjerovatnije promijeniti sredinu u januarskom prijelaznom roku.

Bh. fudbaler već tri i pol godine nastupa u Mađarskoj za MOL Fehervar, s kojim je imao priliku osvojiti i naslov prvaka, ali u posljednje vrijeme ne može se pohvaliti statusom u ovom timu.

Dolaskom novog trenera Hadžić je u potpunosti pao u drugi plan. Tamošnji mediji su prenijeli da će pripreme započeti s drugim timom i da je izgledno da će ove zime promijeniti sredinu, a naredna destinacija bi, tvrde, mogla biti Austrija.

"Hadžiću na kraju sezone ističe ugovor i ovaj prelazni rok je za MOL Fehevar posljednja šansa da zarade nešto na njemu", navodi, između ostalog, feol.hu.

Isti izvor piše da Hadžiću neće teško pasti ukoliko bude morao otići, jer je s vremenom osjetio i zasićenje, a ostaje da se vidi da li će se na kraju vratiti u Austriju u kojoj je stekao svoje fudbalsko ime.

Podsjetimo, Hadžić je u Austriji prethodno igrao od 2007 do 2016. godine. Nosio je dresove Rieda i Šturma.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi