Anel Hadžić produžio saradnju sa Videotonom
Foto: Videoton

Bh. veznjak ostaje u redovima aktuelnog mađarskog prvaka

Anel Hadžić produžio saradnju sa Videotonom

Anel Hadžić je na ljeto 2016. godine stigao u Videoton iz turskog Eskisehirspora, a od tada je postao važan dio ekipe mađarskog velikana.

Njegov ugovor sa Videotonom je trebao isteći danas, ali je on dogovorio produženje saradnje i potpisao novi ugovor sa timom sa kojim se ove godine okitio titulom prvaka Mađarske.

"Nije bilo nikakve dileme da bih želio nastaviti u Videotonu, drago mi je što smo se dogovorili oko nastavka saradnje. Ekipa je dobra, porodica mi je ovdje blizu, a atmosfera u svlačionici je odlična tako da sam sretan što ću ostati tu. Uvjeren sam da je titula samo prvi korak, sada je želiko odbraniti i osvojiti Kup Mađarske. Spremni smo za kvalikfikacije za Ligu prvaka, u Evropi želimo dogurati što je moguće dalje", istakao je za zvaničnu stranicu Videotona Anel Hadžić.

Inače, Hadžić je u protekloj sezoni upisao 28 nastupa za Videoton u elitnom rangu mađarskog fudbala, te je postigao pet golova i upisao dvije asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi