Videoton ponovo koban za Željezničar

Minimalan poraz nada sa Grbavice

Videoton ponovo koban za Željezničar

S. Mlaćo

U posljednjoj utakmici trećeg kola grupe B Kupa prijateljstva koji se održava na Zlatiboru mlađi juniori FK Željezničar danas su odmjerili snage sa mađarskim Videotonom i upisali minimalan poraz (0:1).

Nakon prvog poluvremena mreže se nisu tresle, iako su Plavi bili nešto bolji rival. Pravih prilika nije bilo te se na pauzu otišlo pri početnih 0:0.

Na samom početku drugog poluvremena dobra šansa za Želju nakon kornera, no Lukovac nije bio precizan. U 59. minuti Videoton dolazi do vodstva. Mađari nakon kornera koriste grešku stopera Plavih i bilo je 1:0.

Do kraja se mreže nisu tresle i Željezničar je završio svoj nastup na Kupu prijateljstva.

Kup prijateljstva:

FK Željezničar - FC Videoton 0:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi