Anel Hebibović razjasnio situaciju s navijačima: "Bila je normalna priča"

Nije nikoga vrijeđao

Anel Hebibović razjasnio situaciju s navijačima: "Bila je normalna priča"

E. Škorić

Nogometaš Igmana Anel Hebibović oglasio se kako bi razjasnio situaciju koju je imao sa navijačima Sarajeva.

Nekadašnji član Sarajeva ovog je ljeta potpisao za Igman, a danas je u Kaknju odmjerio snage sa svojim bivšim klubom.

U jednom trenutku Hebibović je bio u raspravi sa pojedinim navijačima, a kako nam je javio dopisnik s terena, radilo se o "svađi".

Međutim, sam Anel se oglasio nakon utakmice kako bi demantovao te navode, pa je napisao da je to bila "normalna priča".

"Nisam imao obračun sa navijačima i nisam nikoga vrijeđao, bila je normalna priča a to može potvrditi navijač sa kojim sam pričćao i ljudi koji su bili i čuli šta smo pričali. Nikad ne bi nikoga uvrijedio, pogotovo ne svoje navijače", napisao je Hebibović na društvenim mrežama.

Hebibović je ponikao u Igmanu, a zatim je nastupao za GOŠK, te FK Velež, FK Sarajevo i FK Olimpik.

Oglasi

Najveći trag ostavio je u FK Sarajevo, osvojio je četiri trofeja (dva naslova prvaka i dva trofeja Kupa BiH), no dolaskom Feđe Dudića potvrđeno je da Hebibović neće ostati na Koševu.

Što se tiče same utakmice u Kaknju, Sarajevo je doživjelo poraz od Igmana rezultatom 2:0 i tako produžilo agoniju.

Posdjećamo, u srijedu je u zaostaloj utakmici 1. kola Sarajevo u Zenici deklasirano od Tuzla Cityja s 5:1, a prethodno je bordo tim imao sjajan niz od tri pobjede nad Borcem, Slogom i Posušjem.

"Revolt naših navijača je opravdan, ne zaslužuju gledati ovakvo Sarajevo, ali kako je bilo dobro u prva tri kola biti član Sarajeva, sada treba imati hrabrosti biti član Sarajeva i kada ne ide. Ne cvjetaju uvijek ruže kako treba. Moramo se izdići iz ovoga", rekao je Dudić na press konferenciji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također je naglasio da preuzima odgovornost i da, ako bude trebalo otići će, ali ipak sada želi da ekipa vrati neophodno samopouzdanje i da se vrati na pobjedničke staze.

Inače, Sarajevu slijede mečevi sa Slobodom i Željezničarom i to će biti novi ispiti za ovaj tim koji ima velike ambicije.

Zaprati FK Igman Konjic, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Igman Konjic Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SarajFK
Kako normalna prica kad nisi normalan ni ti ni ovi koji su ostali gledati onu patnju do kraja
1 7
malibega
Istina. Bio sam tu odmah i heba je rekao sta trebam da pustim go? Dosta navijača ga je bodrilo i zamolili da nastavi igrat za svoj klub. Heba kralju ne zaboravljamo tvoje partije za FKS
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi