Anel Husić: NK GOŠK je bio najkorektniji, vjerujem da ćemo na vrijeme osigurati opstanak
Dres Zvijezde 09 ove zamijenio onim NK GOŠK

Novi član tima iz Gabele za SportSport.ba

Anel Husić: NK GOŠK je bio najkorektniji, vjerujem da ćemo na vrijeme osigurati opstanak

S. Mlaćo

NK GOŠK je ove zime između ostalih angažovao Anela Husića koji je već u prijateljskim utakmicama pokazao da će biti veliko pojačanje za Gabeljane.

Husić u GOŠK stiže iz Zvijezde 09, a vjeruje da će sa ovim timom izboriti opstanak u Premijer ligi.

"Tu sam već nešto duže od sedam dana i mogu reći da NK GOŠK ima jako kvalitetnih igrača, pa me malo čudi da smo u zoni ispadanja. Zato i vjerujem da ćemo na vrijeme osigurati opstanak u ligi. Ponuda GOŠK-a ove zime je bila najkorektnija od svih i nisam se dugo mislio", priča Husić za SportSport.ba.

Čelnici GOŠK-a čine sve da dodatno pojačaju momčad te izbore opstanak, a novi član kluba ističe sjajnu atmosferu koja je svakako preduslov za ostvarivanje dobrih rezultata.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Što se tiče same atmosfere, primjećujem da su svi igrači prije svega dobri momci i to me mnogo raduje", jasan je 24-godišnji napadač koji bi trebao biti rješenje za probleme Gabeljana u realizaciji koji su ih pratili u prvom dijelu sezone.

Nogometaše GOŠK-e za vikend očekuju turnir Andrija Anković na kojem će nastupati i Zrinjski, Sutjeska, te Dinamo II.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi