Anel Husić pred potpisom za NK GOŠK
Bivši mladi bh. reprezentativac je imao uspješnu polusezonu u timu Zvijezde 09 i u 14 premijerligaških mečeva je postigao četiri gola

Napušta Zvijezdu 09

Anel Husić pred potpisom za NK GOŠK

E. Škorić, foto: D. Kurbegović

Dvadesetčetverogodišnji napadač Anel Husić u nastavku sezone će najvjerovatnije braniti boje GOŠK-a iz Gabele.

Husić je u prvom dijelu sezone nastupao za Zvijezdu 09 i u 14 premijerligaških mečeva postigao je četiri gola uz dvije asistencije.

Iako se vjerovalo da će do kraja sezone biti član Zvijezde, navodno je postigago dogovor s ekipom GOŠK-a, koji se bori za opstanak u ligi i koji je pretposljednji nakon 19 kola sa 18 bodova.

Bivši mladi bh. reprezentativac je prije Zvijezde 09 igrao u tuzlanskoj Slobodi, a također je nastupao i za Budućnost Banoviće i Mladost Doboj Kakanj.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U GOŠK-u još nisu potvrdili dolazak Husića, no navodno bi se ubrzo trebalo sve potvrditi.

Top Komentari

Zvatic
Gosku i ne trebaju pojacanja da prestigne ciganiju.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije