Mujkić potpisuje za GOŠK

Dolazi iz kalesijske Bosne

Mujkić potpisuje za GOŠK

U GOŠK-u iz Gabele intenzivno rade na dovođenju novih igrača pred start drugog dijela sezone u BHT Premijer ligi BiH.

Gabeljani su već ranije dogovorili saradnju sa trojicom nogometaša Širokog Brijega koji stižu na posudbu, a ugovor bi do sutrašnjeg dana trebao potpisati i 22-godišnji ofanzivac Safet Mujkić koji je prethodno igrao za kalesijsku Bosnu.

Sa 17 pogodaka Mujkić je u prethodnoj polusezoni bio ujedno i drugi strijelac 2. lige FBiH (Sjever), a partije koje je pružao očito nisu prošle nezapaženo, pa će od proljeća imati priliku da kvalitet pokaže i u elitnom rangu.

"O Mujkiću, kao i ostalim igračima koji su došli, imamo dobre informacije i s njima ćemo sigurno pojačati konkurenciju", kazao je trener GOŠK-a Mato Neretljak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

GOŠK je, podsjetimo, prvi dio sezone okončao na 11. poziciji sa 18 osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije