Elvedin Aletić: GOŠK-u nije mjesto u zoni ispadanja
GOŠK se trenutno nalazi u zoni ispadanja i ima pred sobom jako težak zadatak da se spasi ispadanja u niži rang.

Gabeljani imaju težak zadatak

Elvedin Aletić: GOŠK-u nije mjesto u zoni ispadanja

E. Oštraković

Ekipa GOŠK-a je nakon završene prve polusezone zauzela jedanaesto mjesto sa 18 osvojenih bodova, što je dva boda manje od ekipe koja se nalazi iznad zone ispadanja. 

Jedan od boljih nakon dolaska novog trenera Mate Neretljaka bio je Elvedin Aletić koji igra na poziciji veznog igrača.

"Iza nas je polusezona u kojoj je bilo dosta uspona i padova, ali na kraju smo nažalost ostali u zoni ispadanja, ali smatram da nam tamo nije mjesto. U nastavku prvenstva moramo osvojati više bodova protiv ekipa sa kojimo se borimo za opstanak, a ako uspijemo nešto uraditi protiv ekipa iz gornjeg dijela tabele, svakako da će dobro doći. Uz par pojačanja smatram da imamo kvalitet da ostanemo u društvu najboljih", izjavio je Aletić.

Ekipa GOŠK-a će imati jako težak zadatak da izbori opstanak među najboljim ekipama bh. fudbala, a u prvom kolu nastavka idu u goste ekipi Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Top Komentari

Metropoljac
Kad izrekneš misao da GOŠK-u nije mjesto u zoni ispadanja, kome onda jest.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi