17

Komentari (17)

Cocca87
Očekivano, kad neki naš talenat ode u inostranstvo, da će se vratiti.
Tas14
Sad je red da FK Sarajevo dovede Azura Mahmića i napadača
Fcs
Samo će imati klauzulu da ne smije igrati u Evropi protiv AEK-a za Želju. Hahhahhahah...
Rivaldo
Da se ne lazemo, otisao u Grcku iskljucivo radi veza oca, a Bajevic ga zvao je je sin Refika sa kojim je Bajevic godinama suradjivao. Nece se on ni u Zelji naigrati.
IzgubljeniSlon
BiceaBdnasaBiH
Ovi danasnji svi koji odu iz premijer lige zadrze se 6 mjeseci i vracaju se nazad. U slucaju da zavaraju klub i ostanu citavu sezonu, to je uspjeh!
Matic
Ugasice nas kriminalac prije 100-tog rodjendana. Caca mu je prodavao utakmice i izbacivao nas u drugu ligu za sicu a on ce nas potpuno ugasiti. E moj Zeljo sta smo mi Bogu zgrijesili da nam zelenasi i narkomani presude.
Milos1312
Pu debili jedan glupi
Milos1312
Sarajlija46
Upravu je covjek sve sto je napisao.Nije do igraca do Osima je.Najgora tacka u Zelji
user1593509319
Ovaj je nivo 1 fed lige
Matic
Ako se nesto drasticno ne promijeni i mi cemo tamo vrlo brzo.
Ga_Zi_JA
Kad nema para u kasi, dobro je i kada REFIK ZAKITI, da mu MALISA SKUPLJA MINUTE...moj REFA, ne znaci da je i mali DOBAR ako si BIO TI..OHANI MALO.
Sve znaš Gazijo. Reci mi, molim te, koja je vakcina za COVID-19 najbolja i najuspješnija? I šta kažu još žene u frizerskom salonu, je li Refik dobrog zdravlja?
visokohz
Napredovo nema šta,o ****m ti nas fudbal
Nikoizniceg
Hahahhaha e svasta, talent i po....
Sarbit2019
Ako je istina vrijedno pojačanje u borbi za opstanak.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.