11

Komentari (11)

nije.suplja
Momak vidio da mu je bolje ozdravit i spremit se za englesku ligu nego ovim s ovim amaterima se drkat. Sacekat baraz i dovu uputit Svevisnjem da nam pomogne. U baraz uci s puno novih jer ih trenutno 70% uopste nije zainteresovano da igraju, valjda igracine neke sta li
Drakula
Bravo Anele. Zažalit ces sto nisi za svedsku igrao a trebao si.
BosanskaSvedska
Sto bi zazalio? Trenutno smo na istom nivou sa svedskom
Secerko
Ahmedhodzic Bicakcic stoperski par, kasnije mi se savo levatu zahvali ;)
xX_Bosnian_Bull_Xx
Kakav bicakcik u ovim godinama, ahmedhodzic - hadzikadunic ili ahmedhodzic - barisic! Sredina je problem, ne odbrana! Kada bi se pustilo: kolasinac, ahmedhodzi, hadzikadunic ili barisic, gazibegovic! A sredina hajradinovic, rahmanovic, tahirovic! Napad desno krilo dedic, napadac tabakovic, ljevo krilo demirovic!
xX_Bosnian_Bull_Xx
To su za mene igraci sto uvijek najbolje igraju ;) Ako imas 2, 3 igraca sto ne igraju, igras kao da imas 2,3 igraca manje ili 2,3 crvenih kartona!
Drakula
Ja strucnjaka nedo bog nikom.
Culer
Anel ispade najpametniji.
karlhajncbrazzzo
jeste, najpametniji je što se povrijedio… to je baš pametno
Mowzilla
Nije vise povrijeDZen, aferim.
user1676648256
Vidi mu se na faci da je paksu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti