Anes Haurdić pojačava tuzlansku Slobodu?

Potvrdio da je kontaktiran

Anes Haurdić pojačava tuzlansku Slobodu?

Nekadašnji mladi bh. reprezentativac Anes Haurdić mogao bi u januarskom prijelaznom roku pojačati Slobodu. 

Haurdić je nakon raskida saradnje sa Veležom postao slobodan igrač i već je dobio nekoliko konkretnih ponuda, a nije isključena mogućnost da naredna destinacija u njegovoj karijeri bude Sloboda koju vodi Husref Musemić. 

"Istina je da sam kontaktiran od strane čelnika Slobode, ali nikakav dogovor još uvijek nije postignut. Treba se tu poklopiti još nekoliko stvari, a sigurno je da ću u narednim danima razmisliti šta je najbolje za moju karijeru", izjavio je Haurdić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tokom dosadašnje karijere Haurdić je imao priliku nastupati za Jablonec i Znojmo iz Češke, kao i za Sarajevo u kojem je trenirao upravo pod palicom Musemića koji je vrlo dobro upoznat s njegovim igračkim kvalitetama. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.