Čuveni Anfield je konačno pun: Navijači Liverpoola su potvrdili da fudbal nije fudbal bez navijača
Foto - Screenshot

Konačno se čula čuvena himna

Čuveni Anfield je konačno pun: Navijači Liverpoola su potvrdili da fudbal nije fudbal bez navijača

Midhat Šljivak

Čuveni Anfield je konačno pun.

Nakon godinu i po dana Liverpool u potpunosti može uživati sa svojim navijačima na tribinama, a publika je ispunila stadion na meču protiv Burnleyja.

A navijači Redsa su se potrudili da naprave vrhunsku atmosferu. Čuvena himna 'You'll Never Walk Alone' nikad nije zvučala bolje.

Ovakvi prizori su dokaz da fudbal nije fudbal bez navijača jer ništa ne može zamijeniti ovakve scene sa tribina.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Uživajte uz himnu Redsa.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

JuventinoBK
Konačno priznanje za serie a u engleskoj. ****a engleska nakon 17 god opet prenose serie a na bitnoj sportskoj televiziji!!!
1 1
cogoH
Najezih se
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi