Redsi rutinski protiv Norwicha

Prvo kolo Prmeiershipa

Redsi rutinski protiv Norwicha

H. Zilić

Liveprool je sigurnom igrom otvorio novu sezonu Premiershipa.

Redsi su opravdali ulogu favorita i rutinski savladali Norwich rezultatom 0:3.

Tim sa Anfielda je bio bolji rival, a prva kruna vrlo dobre igre dolazi u 26. minut kada je Jota na asistenciju Salaha pogodio za 0:1.

U nastavku slična igra na terenu, a Salah je opet u ulozi asistenta u 65. minuti, ovaj put pronašao je Firmina koji pogađa za 0:2.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nakon asistencija, Salah se upisao i u strijelce u 74. minut i pogodio za 0:3.

Do kraja meča bilo je nekoliko dobrih prilika pred oba gola, ali ostalo je na kraju 0:3 i Liverpool je na odličan način otvorio novu sezonu u Premiershipu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...sa pola snage,malo je realizacija zakazala,moglo se ovdje jos 2-3 uvaliti komotno,ali dobro je,ovo je tek zagrijavanje...Salah,Jota i Firmino trpaju,ocekujem i Manea u sljedecem kolu da proradi...odbrana na nivou,vidi se da je Van Dijk malo u grcu i usporen,ali nadoci ce,treba mu utakmica...Tsimikas solidno zamijenio Robertsona,ali kada se i on vrati Liverpool ce biti jos jaci i ubojitiji po krilima.
2 1
user1622267171
Hej de mi récite jel Kengur branio kod Norwicha?:-)))
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije