Najtužniji trenutak buduće zvijezde: Kapuljača i maska na licu, štake u rukama i brižljiva majka...

Čeka ga višemjesečna pauza

Najtužniji trenutak buduće zvijezde: Kapuljača i maska na licu, štake u rukama i brižljiva majka...

Admin Čaušević

Teške povrede su učestale u posljednje vrijeme. Stižu kao posljedica velikog broja utakmica i napornog treniranja. Ne biraju godine i igrače. 

U subotu se nekoliko sati nakon utakmice Barcelona - Betis srušio svijet Ansuu Fatiju, nadolazećoj zvijezdi, ne samo Barcelone već i svjetskog fudbala. 

Fatiju je stradao meniskus, potvrdio je to i katalonski klub nakon utakmice. Odmah mu je i zakazana operacija. 

Talentovani ofanzivac koji je sa 18 godina stigao do reprezentacije Španije je sinoć snimljen kako je stigao u kliniku.

Bio je to najtužniji trenutak možda i u životu ovog dečka. Kapuljača na glav, maska na licu, štake u rukama i brižljiva majka koja prati svog sina.

Kamere su uspjele zabilježiti ovu zaista emotivnu scenu posebno iz razloga zato što Fatija čeka višemjesečna pauza, neke prognoze govore da ga neće biti četiri mjeseca. 

Inače, Fati je odlično ušao u sezonu. Na deset mečeva u svim takmičenjima upisao je pet golova i četiri asistencije. Njegovo neigranje je veliki udarac za Barcelonu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GuiliDamou
E zamisli lave jos kad ti se desi ovo, a ti igrac federalnog ligasa! Nit imas sistem da te operise, nit para da platis privatno...Tako da, fati ima problem, al daleko je on od ove drame koju vi izreziraste! Pozdrav najuspjesnijem portalu u BiH po komentarima poslije klixa, a i po zaradi Bome ???
6 1
Mirsad1705
Najčešći razlog za povrede, naročito ovako mladih igrača, jesu slaba kondiciona priprema za napore i izazove koje ih iščekuju. Ono što je još važnije od samog oporavka od povrede, jeste svjesnost samog igrača da se vlastitim radom i dobrim zalaganjem može smanjiti broj povreda, naročito onih koje nisu posljedice nekih pogubnih startova drugih igrača. Ansu Fatiju, velikom talentu i budućnosti Barse, što brži oporavak i da ga povrede ubuduće što više zaobilaze!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi