Iz Juventusa potvrdili da je Di Maria povrijeđen i otkrili koliko će pauzirati

Odradio detaljan pregled

Iz Juventusa potvrdili da je Di Maria povrijeđen i otkrili koliko će pauzirati

Endin Čaušević

Juventus je sinoć u meču prvog kola Serije A na svom terenu pobijedio Sassuolo sa 3:0.

Stara dama je na odličan način otvorila novu sezonu, a zablistao je i Angel Di Maria koji je ovog ljeta došao u Juventus kao slobodan igrač iz PSG-a.

Di Maria je zaigrao od prve minute, te je u 26. minuti uspio zabiti pogodak za 1:0. Argentinac je uspisao i asistenciju u drugom poluvremenu kod gola Dušana Vlahovića za 3:0.

Međutim, na Allianz stadionu nastao je muk u 66. minuti kada je Di Maria zatražio izmjenu i bilo je jasno da ima problema s povredom.

Di Maria je jutros došao u prostorije Juventusa kako bi obavio detaljne preglede, te su se mnogi pribojavali da je iskusni Argentinac teže povrijeđen.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, iz Juventusa su saopštili danas dobre vijesti i poručili da se na svu sreću ne radi o težoj povredi, ali da će morati da pauzira.

Iz Juventusa su potvrdili da se radi o povredi aduktora i da će Di Maria van terena biti najmanje deset dana, ali da je najvažnije da se ne radi o nekoj ozbiljnijoj povredi.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti