Angel Di Maria potpisao za Juventus!
Foto - Juventus

Posao ozvaničen

Angel Di Maria potpisao za Juventus! · Zvanično

Midhat Šljivak

Argentinski fudbaler Angel Di Maria (34) novi je igrač Juventusa.

Iskusni 34-godišnji krilni fudbaler završio je danas ljekarske preglede i potpisao je jednogodišnji ugovor sa Starom damom.

"Veoma sam sretan. Ovo je novi izazov za mene. Već od prvog trenutka sam vidio da su ovdje svi velika porodica. Drago mi je što sam ovdje", rekao je Di Maria.

U bogatoj karijeri koju je argentinski ofanzivac započeo u Rosariju igrao je još za Benficu, Real Madrid, Manchester United i PSG.

"Dobrodošao Fideo", poruka je iz Juventusa Angelu Di Mariji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nakon Argentinca Juventus će dobiti još jedno veliko pojačanje, a to će biti Paul Pogba.

Di Maria će na dresu nositi broj 22.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

CN69
Staracki dom iz Torina... :)
0 5
Fino alla Fine
Fino alla Fine
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi