Angelino zabio golčinu za Leipzig, ali način na koji je proslavo gol je izazvao rasprave

Šta poručuje?

Angelino zabio golčinu za Leipzig, ali način na koji je proslavo gol je izazvao rasprave

Edmir Škorić

RB Leipzig je rutinski stigao do gostujuće pobjede protiv Augsburga sa 3:0 u utorak navečer u utakmici Kupa Njemačke. Strijelci za goste bili su Orban (11), Poulsen (75) i Angelino (83).

Upravo ovaj potonji je izazvao raspravu nakon što je zabio spektakularan gol. Naime, talentovani lijevi bek je slavio tako što je aludirao na telefonski poziv, pa je sda sao pitanje kome je to bilo upućeno i od koga čeka poziv?

Podsjećamo da na isti način već neko vrijeme golove slavi Angelinov bivši saigrač iz Manchester Cityja, ali on je to jednom prilikom objasnio tvrdnjom da je upućeno bivšoj djevojci koja mu se nije htjela javiti na telefon.

Gol pogledajte OVDJE.

Top Komentari

Penderinos
Zove agenta da mu sredi transfer u Chelsea
1 5
user1583752673
Mozda najbolji lijevi bek trenutno u Evropi
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi