Leipzig objavio da je Angelino povrijeđen, njegov odgovor postao viralan: "Nije mu to baš pametno"

Šta se krije iza svega?

Leipzig objavio da je Angelino povrijeđen, njegov odgovor postao viralan: "Nije mu to baš pametno"

Edmir Škorić

Leipzig je u subotu u bundesligaškom meču savladao Borussiju Moenchengladbach s 3:2 nakon velikog preokreta.

Gubio je domaćin 0:2, ali je uspio da preokrene, a ovaj duel propustio je sjajni Angelino, koji je, barem prema izjavi kluba na Twitteru, povrijeđen.

Međutim, bek koji je došao iz Manchester Cityja na posudbu, odgovorio je kako nije povrijeđen i kako je spreman za igru.

Post je ubrzo obrisao, ali njemački mediji objavil su screenshot i traže istinu u cijeloj priči, pa su dobili i komentar trenera Juliana Nagelsmanna.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"To mu baš i nije bilo pametno. Naravno, razgovarat ćemo s njim o tome. Također, dopada mi se Angelino zbog toga što uvijek želi da igra. Smeta mu što mora da propusti neku utakmicu", rekao je Nagelsman, dodavši da igrač ima "blage probleme s mišićima".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti