Aničić donio Rudaru pobjednički pehar

Završen 21.memorijal "Kenan Memija"

Aničić donio Rudaru pobjednički pehar

Samir Mlaćo

U subotu i nedjelju u Fojnici je održan 21. Memorijalni turnir “Kenan Memija“, a titulu osvajača turnira odbranila je ekipa kakanjskog Rudara koja je u finalu savladala organizatora Fojnicu sa minimalnih 1:0, a junak pobjede bio je ovosezonsko pojačanje Kakanjaca  Igor Aničić.

Rudar je u subotu nadigrao Travnika  sa 2:0, a u finalu je pokazao mnogo više od Fojničana te zasluženo osvojio pobjednički pehar. U susretu za treće mjesto Travnik je nakon izvođenja jedanesteraca slavio nad Pazar Juniorsima.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Alidin-Dino Hajdarović koji je iz Veleža u nedavno završenom prelaznom roku stigao u Kakanj.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nakon finalne utakmice održano je i svečano zatvaranje turnira, a FK Fojnica zahvalio se svim učesnicima turnira, generalnom sponzoru Općini Fojnica, te svima koji su na bilo koji način pomogli održavanje ovogodišnjeg turnira. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti