Aničić strijelac u novoj pobjedi Astane

Bivši reprezentativac BiH

Aničić strijelac u novoj pobjedi Astane

Bivši reprezentativac BiH Marin Aničić postigao je danas gol za Astanu

U sklopu 3. kola kazahstanskog šampionata Astana je kao gost savladala Zhetysu sa 2:0 i upisala treći vezani trijumf, a aktuelne prvake u vodstvo je doveo Aničić, koji je nekada nosio dres Zrinjskog. 

Mostarac je gol postigao u 26. minuti i bio je ujedno jedini u prvom dijelu, da bi u 58. minuti na 2:0 povisio Rotariu i postavio, ispostavit će se, konačan rezultat.

Aničić za Astanu igra od 2014. godine kada je došao iz Zrinjskog, a ove sezone, kao i ranijih, neizostavan je u prvoj postavi ovog kluba.

Razloga za slavlje danas je imao i Kaisar koji je u gostima savladao Ertis Pavlodar sa 1:0, dok je Taraz kao domaćin bio bolji od Atyraua sa 2:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi