Nihad Mujakić svjedok žestoke tuče navijača i igrača!

Šokantne scene

Nihad Mujakić svjedok žestoke tuče navijača i igrača!

Admin Čaušević

U Turskoj ne može bez skandala.

Posljednji veliki skandal u Turskom fudbalu desio se u nedjelju i to poslije posljednjeg sudijskog zvižduka na susretu Ankaragucu - Bešiktaš.

Svjedok nemilih scena bio je bivši fudbaler Sarajeva Nihad Mujakić koji je stajao u blizni samo incidenta vjerovatno iznenađen onim što mu se događa ispred očiju.

Sve se dešavalo nakon što je sudija svirao kraj veoma napetog i uzbudljivog meča okončanog pobjedom gostiju rezultatom 2:3 kada je jedan od navijača Ankaragucua utrčao u teren.

Jedan od navijača Ankaragucua je utrčao i teren te je uspio udarici Cenka Tosuna, nakon čega su intervenisali ostali igrači te su zaštitari napadača izveli van terena.

[twitter]https://twitter.com/Golsuperlig5/status/1566529033910644736[/twitter]

Oglasi

"Sreća pa sam ja napravio korak naprijed i mene je napadač udario, ovako je mogao udarici Saliha Ucana u kuk i završiti mu karijeru na licu mjesta", rekao je Tosun nakon utakmice.

Brazilac Josef de Souza je intervenisao te odbacio napadača, a interesnatno da mu je sudija dao crveni karton što je zaštitio saigrača.

"Stvarno ne razumijem crveni karton. Mene će neko udarati, a ja ću stajati i gledati. Ne znam kako to ide?", zapitao se razočarani Tosun.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Poslije nemilih scena kratkim saopštenjem se turskoj javnosti obratila i policija. Poručeno je da je napadač priveden, da se nalazi u zatvoru te da je protiv njega pokrenut postupak.

Ovakvih i sličnih situacija je u Turskoj bilo u prošlosti što nije iznenađenje s obzirom na fanatične navijače, međutim dojam je da mnogo puta pretjeraju.

Top Komentari

pjanke.sa
Vracaj se Niho izgidosmo
1 2
SEJFUDIBIKODZE
stoka turska ko srbi otac ih
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi