Anketa je rekla svoje: Ko će pobijediti u večerašnjem gradskom derbiju

Željezničar ili Sarajevo?

Anketa je rekla svoje: Ko će pobijediti u večerašnjem gradskom derbiju

Od jučer pa do danas, do 11 sati, na zvaničnom FB profilu portala SportSport.ba mogli ste učestvovati u anketi i izabrati ekipu za koju smatrate da će slaviti u večerašnjem sarajevskom derbiju.

Podsjetimo, prvi ovosezonski vječiti derbi se igra večeras od 20:00 sati na stadionu Grbavica, a očekuje se da će tribine biti potpuno ispunjene.

Sarajevo je trenutno lider na tabeli sa dva boda više u odnosu na drugoplasirani Željezničar. Ipak, Željezničar igra na domaćem terenu, a Sarajevo ima značajnih problema sa povrijeđenim igračima.

To međutim nije spriječilo 58% onih koji su učestvovali u anketi da odaberu Sarajevo kao tim za koji misle da će slaviti pobjedu.

42% vas smatra da će Željezničar slaviti pobjedu.

Ukupno je u anketi učestvovalo 1435 osoba, 601 je glasala za Željezničar, a 834 za Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

I kladionice su jučer favorizovale Željezničar, istina tek "blago". Danas je to još manje izraženo, a kvota na pobjedu Željezničara u kladionici MOZZART je 2.65!

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sako12
JEBEM TE SARAJ'VO
0 15
Sanska_Prangija
U našim anketama nema X-a.. A 95% derbija zavrsava bez golova.. ?
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.