8

Komentari (8)

amar.k
Bayern Munchen
Osim je doktor za Prosineckog
Evometusam
Ja stvarno neznam zasto ima diskusije o ovome vise. Nama treba nova faca za repku. Ne treba nam vise neko ko ce se uciti dok trenira nasu reprezentaciju. Treba nam osoba koja zna svjetski fudbal kao igrac i trener. Ako Amar bude selektor, to je definitivni korak unazad. Volim svoju Bosnu, ali ne treba se gledat odakle je ovaj ili onaj, nego ko je bolji.
bsk
Cijenim tvoje misljenje,ali koliko osoba poznaje svj.fudbal kao igrac i trener,ancelotti,guardiola,zidane,conte,tu se negdje prica i zavrsava,sigurno da oni trenutno ne mogu trenirati BiH.Ako su Osim i Prosinecki tu negdje kao treneri,a moze se reci da jesu,onda je Osim logican izbor jer je iz naseg dvorista,a i najtrofejniji je trener u BiH.Mislim da Osim ne treba puno uciti,samo se nadogradjivati,ima gospodske manire i pravi je sportsmen,koliko sam do sada uspio zakljuciti.Objektivno,nasi selektori u posljednjih par godina po znanju i obrazovanju nisu ni blizu Amara Osima.Ako se odlucimo za posten fudbal,gdje svaki registrovani bh igrac ima sansu da se nada nastupu,nezavisno od toga u kojem klubu igrao,da li u juventusu,romi,arsenalu ili igmanu,leotaru,brotnju,onda ce Osim preuzeti bh reprezentaciju.Takav utisak sam stekao o njemu,nadam se da se ne varam.Imamo mi i previse respekta prema Evropi,kao da je prisutan kompleks nize vrijednosti,toga bi se trebalo rijesiti.
Kai Kaii
Posto Amar nije nikada igrao na nivou a ni kao trener nikada radio na nivou onda ga je trebalo staviti za U 19 ILI 21 a ne za A selekciju i ako napravi rezultat sa mladom reprezentacijom onda ga postaviti za A selektora ali novac je u igri kao selektor mlade repke ima 1500 maraka platu a A repke 30 000 maraka i zato ga tatica gura na mjesto A selektora
hasanze
RD187
Konzum ili Telemach?
Gari Garinča
Ma dajte ljudi jeste li vi normalni. Prednost našem čovjeku u svakom slučaju.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.