Anketa: Ko je pravi izbor za klupu fudbalske reprezentacije BiH?

Robert Prosinečki ili Amar Osim?

Anketa: Ko je pravi izbor za klupu fudbalske reprezentacije BiH?

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine bi sutra trebala dobiti novog selektora, a u igri za nasljednika Mehmeda Baždarevića ostala su dva imena.

Kao što je već odavno poznato, izbor je spao na dva imena - Robert Prosinečki i Amar Osim, i izvjesno je da će jedan od ove dvojice stručnjaka postati novi selektor Zmajeva.

Sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH na kojoj bi trebao biti izabran novi selektor zakazana je za sutra (četvrtak) u 12 sati, a do tada će vam na SportSport.ba stranici na Facebooku biti omogućeno da glasate za svog favorita.

Da biste učestvovali u anketi, potrebno je da lajkujete naš zvanični page na Facebooku, a nakon što odaberete svog favorita, moći ćete iz sekunde u sekundu pratiti i rezultate ankete koja će dati odgovor na pitanje ko je favorit javnosti. Naravno, svoju odluku možete obrazložiti u komentarima.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

150 hiljada fanova SportSport.ba na Facebooku ima priliku da se izjasni o novom selektoru. Budite i vi jedan od njih.

Top Komentari

Gari Garinča
Ma dajte ljudi jeste li vi normalni. Prednost našem čovjeku u svakom slučaju.
30 44
Bayern Munchen
Osim je doktor za Prosineckog
21 41

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi