17

Komentari (17)

aazz
1. Zeba 2. Wagner 3. Šilić
Austinpowers
kakav preokret beslije
user1192
Dzelaludin Muharemovic...ako ne prvi medu tri definitivno a nigdje ga....odigrao 203 utakmice zabio 127 golova,prvi strijelac 2000/2001 sa 31 golom...osvojio 3 titule,3 kupa,3 super kupa...za reprezentaciju dao nesto..mogao i vise...al tesko kod izbora selektora za domaceg igraca...vezni u transformacij spica,strijelca..malo je bilo takvih igraca...pozdrav...!!!
E.Car
Ja sam u prvom krugu rekao da je Wagner najznačajniji igrač koji je ostavio najdublji trag u ovoj ligi. Navijač sam Želje, volim i Zebu i Besliju ali ovaj lik je ikona lige.
Muhamed
Sto nema Štilica
Santi
Kratko igrao u ligi, zato nema Stilica. Kviz je za NAJZNACAJNIJEG igraca lige, ne za najboljeg. I Dzeko je igrao nasu ligu i sigurno bi pobjedio kao najbolji, ali njegov doprinos ligi je jako mali.
Austinpowers
a eto alen skoro je 10 godina igrao. ima jednu sezonu 09/10 iza sebe i on znacajniji od beslije
KallDrogo
Finale ce biti Wagner Zeba. Bice gusto...
Kasikara
Skoro je bio solidan igrac ali je daleko iza Beslije..
Ale23
Cuj Skoro bolji od Beslije! Toliko o realnosti. Kod nas se ne moze igrati klinera a da bude regularno i posteno ?
user1022
Nebitno jel bolji, ovdje se trazi najznacajniji igrac PL BIH, a to sigurno ne moze biti Skoro koji je odigro 3 sezone za Sarajevo, izmedju svake sezone razmak 5 godina (smjesno), a Beslija ostavio dubok trag i dosta titula iza sebe... nisam navijac ni jednih ni drugih, nego realan, za razliku od ovih glasaca.
Dino69
Kakav Skoro ispred legende bas su realni ovi navijaci sarajeva
Antisha
Proglasite Wagnera odmah i sve u redu. Covjek daaaaleko ispred ostalih
user1022
Bez konkurencije... da naglasim za ove seratore trazi se NAJZNACAJNIJI, a ne najbolji igrac PL BiH...
GigantMostarski
buba
E ko ovo smisli braco mila.....
hangouts123
Brandao pobjednik
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.