Ansu Fati dao nenormalan uslov Barceloni

Osjetio priliku

Ansu Fati dao nenormalan uslov Barceloni

E. Škorić

Mladi 17-godišnji nogometaš Barcelone Ansu Fati je postigao dv agola protiv Villarreala u 4:0 pobjedi i čini se da će i kod Ronalda Koemana imati jako važnu ulogu u timu.

Fati je jedan od nogometnih dragulja koji puno obećavaju, a igrati sa 17 godina i pritom postizati golove u jednoj La Ligi najbolji je pokazatelj o kakvom talentu se radi.

Zbog svega toga je poželjan u svim velikim klubovima na Starom kontinentu i navodno je Manchester United već ponudio 150 miliona eura za Fatija, ali je to odbijeno, a njegova odštetna klauzula postavljena je na 400 miliona eura.

Svjestan svega toga, Ansu koji ima ugovor s Barcom do ljeta 2022. godine, traži od kluba nenormalne uslove. On trenutno ima 300.00 eura po sezoni, Barca mu je spremna dati i milion eura, ali igrač želi - 10 miliona eura!

Potražite više informacija na temu La Liga:

To znači da želi deset puta veću platu nego što mu Barcelona nudi, a to bi mogao da bude novi problem Kataloncima.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ragge
Pa mogu mislit kakvu platu ima Dembele a ne igra nikako uvijek povrijeđen, zaslužuje i on 10 miliona s ovakvom igrom.. čuj 300.000e po sezoni, pa takvu platu imaju igrači u puno manjim ligama
14 3
MaDaj
Zaradjuje 300.00 eura po sezoni... neka dodje igrati za mene dacu mu 1000 od srca hahahhahahhahaha brate napišeš, pročitaš pa tek onda objaviš
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi