Veliki potpis u Barceloni!
Foto - EPA

Fati ostaje u klubu

Veliki potpis u Barceloni!

M. Šljivak

Navijači Barcelone dobili su danas fenomenalne vijesti.

Talentovani Ansu Fati potpisao je novi ugovor sa katalonskim velikanom, a klub će sutra zvanično objaviti nastavak saradnje sa ovim 18-godišnjakom.

Da je sve dogovoreno potvrdio je večeras potpredsjednik Barcelone Rafael Yuste.

"Sve je završeno i uskoro ćemo objaviti produžetak saradnje sa Fatijem. To su sjajne vijesti za Barcelonu i naše navijače", rekao je Yuste.

Fati je novi ugovor potpisao danas, sutra će stići i zvanična potvrda, a odštetna klauzula u ugovoru mladog fudbalera iznosit će milijardu eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ansu Fati je za Barcelonu debitovao 2019. godine. Odigrao je ukupno 47 utakmica i postigao je 15 golova.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

arca
Puno se daje paznje malcu. Nije los al vala, nije neki sad vanserijski talenat.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi