Poznati menadžer zadovoljno trlja ruke: Ansu Fati ima spektakularne ponude
Foto - EPA

Velikani ga žele kod sebe

Poznati menadžer zadovoljno trlja ruke: Ansu Fati ima spektakularne ponude

M. Šljivak

Kada je po prvi put obukao dres seniorskog tima Barcelone odmah je bilo vidljivo da će Ansu Fati biti velika zvijezda.

Talentovani klinac odmah je počeo zabijati. Igrao je zaista sjajno i sada je sa 17 godine neizostavan član prve postave.

Njegove igre su mu naravno povećale i cijenu. Barcelona će ubrzo morati da mu ponudi mnogo veći ugovor od onog kojeg ima trenutno, a katalonski list Sport tvrdi da pregovori neće biti nimalo lagani.

Kako navode, talentovani fudbaler na stolu ima zaista spektakularne ponude evropskih velikana. Nema velikog kluba koji ga ne želi u svojim redovima i spremni su mu dati platu kakvu želi.

To predstavlja problem Barci. Katalonski gigant nije u mogućnosti da mu ponudi cifru kao mnogi drugi klubovi, ali dobra vijest je što Fati želi ostati u klubu i postati legenda.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zbog toga je Barcelona u blagoj prednosti bez obzira na ogromne ponude koje stižu, a kompletnu brigu o tim ponudama i njegovoj karijeri vodi čuveni agent Jorge Mendes.

Fati je i ove sezone fenomenalan i vidjet ćemo šta će se u budućnosti dešavati sa njegvom karijerom.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Klauzula je 400 miliona, Barsa se osigurala ovaj put, da joj se ne ponovi placljivko i padavicar Neymar...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti