Ante Blažević potpisao za FK Željezničar!

24-godišnji bek zvanično član sarajevskog kluba

Ante Blažević potpisao za FK Željezničar! · Zvanično

FK Željezničar je upravo zvanično saopštio da je Ante Blažević potpisao ugovor sa klubom. Ugovor je potpisan do ljeta 2022. uz opciju produženja za još jednu godinu.

Ante Blažević je već nekoliko mjeseci trenirao sa prvim timom Željezničara, ali se čekalo da se okonča njegov spor sa NK Čelik kako bi mogao potpisati za Plave sa Grbavice.

Ovaj 24-godišnji desni bek rodom iz Splita je u BiH stigao u februaru 2019. kada je potpisao za Čelik.

Ante Blažević je potpisao ugovor do ljeta 2022. godine uz opciju produženja na još jednu. Dvadesetčetverogodišnji bek već nekoliko mjeseci trenira s našim timom. Dobrodošao, Ante! 🔵⚪

Posted by FK Željezničar on Friday, June 5, 2020
Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osim Čeika, Blažević je u dosadašnjoj karijeri nastupao još za Brežice u Sloveniji, Oostende u Belgiji, Hildesheim u Njemačkoj, te Junak iz Sinja. Svojevremeno je bio član omladinskog pogona Hajduka.

U sezoni 2019/2020 Blažević je skupio 12 premijerligaških nastupa u dresu Čelika.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samoiskreno
Ovaj igrac prema naprijed je odlican ali u odbrani najlošiji bek svijeta, u kantonu ne moze igrati.
3 4
Lafac
Kako je potpisao? Mislim da su nam pitari rekli da nemamo para i da je pitanje dana kada će se klub ugasiti!!!
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi