Ante Miše novi trener Zrinjskog

Stiže umjesto Sliškovića

Ante Miše novi trener Zrinjskog · Zvanično

E. Čaušević

Iskusni bh. stručnjak Blaž Sllišković jučer je iznenadio javnost odlukom da napušta klubu Zrinjskog.

Slišković je u prethodne dvije sezone osvojio dvije uzastopne titule sa mostarskim klubom, ali je odlučio da napusti trenersko mjesto Plemića. Ova odluka je sigurno iznenadila čelnike kluba koji su se brzo "bacili" na posao da nađu njegovog nasljednika.

U mostarskom klubu su brzo reagovali i odlučili da za novog trenera izaberu Antu Mišu. Kako smo sinoć pisali ovaj hrvatski stručnjak je zvanično izabran za novog šefa stručnog štaba Zrinjskog u koji stiže nakon angažmana u reprezentaciji Hrvatske.

Miše je od 2015. do kraja prošle godine bio dio stručnog štaba Ante Čačića na klupi Hrvatske. Pored toga u svojoj trenerskoj karijeri vodio je, između ostalih, Hajduk, Istru, Dugopolje i Vitez.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi