Ante Rebić potpisao ugovor sa Eintrachtom

Do 2022. godine

Ante Rebić potpisao ugovor sa Eintrachtom

M. Šljivak

Hrvatski napadač Ante Rebić riješio je danas sve dileme oko budućnosti.

Iako se tokom ljeta povezivao sa mnogim velikim klubovima, među kojima su Bayern i Manchester United, Rebić je na kraju potpisao novi ugovor sa Eintrachtom iz Frankfurta.

On je danas produžio saradnju sa ovim timom do ljeta 2022. godine, a Eintracht je ovu vijest potvrdio na zvaničnom sajtu.

"Ante je jedan od najpozitivnijih efekata Svjetskog prvenstva i ne krijemo da je nekoliko velikih klubova pokušalo da ga dovede. Činjenica da je on i dalje koda nas govori da mu je ovaj klub u srcu i da smo na pravom putu u želji da zadržimo najbolje igrače", rekao je sportski direktor Fredi Bobić.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Rebić je član Eintrachta postao 2016. godine, a ranije je igrao za Veronu, Fiorentinu, Leipzig i Split.

Top Komentari

Romario 77
Nazalost nista od ozbiljnijeg transfera.
2 5
Heerceg
Bolje biti gazda u selu,nego zadnji u gradu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi