Kovač: Rebić u Bayernu? To ne bi imalo smisla

Prekinuo nagađanja

Kovač: Rebić u Bayernu? To ne bi imalo smisla

Hrvatski nogometaš Ante Rebić igrama na Svjetskom prvenstvu zapao je za oko brojnim velikanima.

Rebić je u Rusiji pokazao vrhunsku formu i dokazao da se radi o igraču pred kojim je budućnost, pa stoga ne iznenađuje što se sve češće povezuje sa klubovima poput Arsenala, Manchester Uniteda i Bayerna.

Iako se transfer u Bayern možda činio i kao najizglednija opcija, nagađanja je prekinuo trener ovog kluba Niko Kovač, kazavši kako dovoditi Rebića ne bi imalo smisla.

"Nema ničega između Bayerna i Rebića. Ante ima snažnu osobnost i odličan je igrač, ali s obzirom na veliku kvalitetu koju posjedujemo na toj poziciji, dovođenje Rebića ne bi imalo smisla", rekao je u Kovač u intervjuu za Bild, dodavši:

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"To vrijedi za sada, ali i za blisku budućnost."

Inače, Rebić sa Eintrachtom ima ugovor do 2021. godine.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tarikmaslic
Hahah
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi