Zar opet? Nikog od svjetski poznatih fudbalera iz Hrvatske ne prati ista nesreća kao Antu Rebića

Ofanzivac baš nema srece

Zar opet? Nikog od svjetski poznatih fudbalera iz Hrvatske ne prati ista nesreća kao Antu Rebića

Admin Čaušević

Ponovo isti problemi za Antu Rebića. Kada se činilo da je pronašao izlaz iz tunela stigla je vijest koja mu uopšte ne odgovara. Iz tog razloga će hrvatski napadač morati kucati na neka druga vrata.

Godina za zaborav je iza Rebića. U Turskoj je trebao biti nova zvijezda, ali se desilo suprotno i njegova karijera je krenula potpuno nizvodno.

Vjerovatno ne postoji hrvatski fudbaler koji je svjetski poznat da ga u posljednje vrijeme prati toliko nesreće kao što je to slučaj sa Splićanom.

Nakon užasne sezone u Bešiktašu činilo se da Rebića čeka povratak u Italiju gdje se našao na radaru Verone, ipak sada iz Italije stižu suprotne informacije i od transfera neće biti ništa.

Naime, poznati italijanski novinar Alfredo Pedulla je izvjestio kako od dolaska na Bentegodi neće biti ništa i prema njegovom mišljenju razlog je vrlo jednostavan.

Verona u svoje redove želi dovesti talentovane igrače koje planira razviti te zatim na njima zaraditi novac zbog čega Rebić otpada iz igre.

Oglasi

"Naravno uvijek se mogu napraviti izuzeci, ali to neće biti Rebić", poručio je Pedulla. Ovo je svakako loša vijest za hrvatskog fudbalera.

Rebić je odavno otpisan u Bešiktašu, saopšteno mu je da može tražiti novu sredinu, međutim nakon odbijenice iz Verone bit će primoran da čeka neka drugu ponudu.

Prije nekoliko sedmica turski mediji su pisali kako je Splićanin jedini stranac u Bešiktašu koji nema niti jednu ponudu na stolu. Poslije toga se pojavio interes Verone.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Međutim, uslijedio je novi hladan tuš za Rebića čiji će menadžer Fali Ramadani morati dobro zavrnuti rukave kako bi mu pronašao novi klub, ukoliko ne želi da još jednu sezonu provede na klupi.

Rebić koji će u septembru proslaviti 31. rođendan je u prošloj sezoni prvenstva Turske skupio svega 385 minuta, pri tome nije tresao protivničku mrežu. Jedini gol je postigao u Kupu.

Top Komentari

Pajkan
Sto ne ode u Hajduk? Tamo bi ga krenulo.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi