Ante Rukavina 4 godine u Dinamu

Ante Rukavina 4 godine u Dinamu

Adnan Beganović

Bivši napadač Šibenika, Hajduka i Panathinaikosa Ante Rukavina novo je pojačanje hrvatskog prvaka Dinama.

Jedan od najvećih talenata hrvatskog nogometa danas poslijepodne je u službenim prostorijama kluba potpisao 4-godišnji ugovor za Dinamo.

"Sretan sam što sam ovdje i što sam već navukao modri dres na sebe. Dolazak u klub poput Dinama teško je odbiti, a na meni je da pokažem što znam i mogu i tako opravdam povjerenje koje su mi čelnici ovoga kluba pokazali," kazao je Rukavina koji će biti službeno predstavljen u petak, 30. srpnja.

Rukavina je posljednje dvije sezone bio član Panathinaikosa, međutim u Grčkoj se nije previše naigrao. Upisao je 31 nastup i zabio pet golova. Prije toga jednu sezonu je nosio dres splitskog Hajduka, a tri sezone je bio član Šibenika. Zanimljivo, prije svega sedam dana Rukavina je odbio ponudu "modrih", no očito se predomislio i Dinamo je otkupio njegov ugovor od grčkog velikana. Financijski detalji ovog transfera nisu objavljeni.

Rukavina će za Dinamo imati pravio nastupa u Europi nakon dviju utakmica protiv moldavskog Šerifa.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.