Ante Tomić ne želi da igra za Hrvatsku?

Odustao u ključnom momentu

Ante Tomić ne želi da igra za Hrvatsku?

D. Vejo

Košarkaška reprezentacija Hrvatske mogla bi biti oslabljena pred kvalifikacioni turnir za odlazak na OI u Riju. Naime, centar Barcelone Ante Tomić ne želi da igra za reprezentaciju.

Ovu informaciju danas je objelodanio izraelski novinar David Pick. On navodi kako Ante Tomić ne želi da igra za nacionalni tim kojem predstoje veoma važni mečevi ovogo ljeta gdje igraju za biti ili ne biti na predstojećoj Olimpijadi.

Visoki centar bilježi sjajne nastupe u dresu Barcelone, kako fizički tako i psihički je spreman te ima sve preuslove za igranje u dresu reprezentacije. Ukoliko je ova informacija u potpunosti tačna, realno bi bilo za očekivati i tačan razlog njegovog ne selekciji.

Podsjetimo, selekcija Hrvatske kvalifikacioni turnir igra u Torinu, sa reprezentacijama Italije, Grčke, Meksika, Irana i Tunisa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi