4

Komentari (4)

ubnt2
@Adrian Pa eto kakvi ste vi to prvaci onda Allaha ti? Evrope? Samo polako, za par će se godina vidjeti slika i prilika Reala, jer je klasični benzinski tim...Malo Modrić, 80% Benzinac, a Modrić 15% i Vini 5%.To ti je Real Madrid, a kad nam odu ko li će nam onda biti glavni? Militao? Samo polko sve će to doći na svoje....
Adrian
Otišao je Ronaldo, Ramos, Zidane, Varane, Navas, od zadnje titule u Kijevu praktički okosnica tima, a nakon ove titule u Parisu klub su napustili, Casemiro, Isco, Bale, Jović koji je bio nebitan realno,i Marcelo. Real je uvijek imao igrače svjetske klase, tako da kad se Benzema, Kross, Modrić, Carvajal, i ostali koji su donijeli toliko trofeja Real Madridu penzionišu, ne brinem jer znam da će ovi trenutni igrači imati dostojne zamjene. Najbolji igrači svijeta igraju i igrat će u najboljem klubu svijeta.
ubnt2
@Adrian Hmmm da nisu možda od Barce izgubili? Ne znam nešto, sjećaš li se ti možda, jeste to malo "podavno" bilo, ja mislim da je zavržilo 4-0 i na kraju Barcini igrači opet nezadovoljni bili jer su mislili da je trebalo jedno 6-7 puta ubaciti loptu u mrežu....Hebo majku, koji si ti pekinezer pa se tog debakla ne sjećati....Allah selamet!
Adrian
Koji ste trofej uzeli nešto se ne sjećam, pa me ti podsjeti, slavili ko da su prvaci Evrope, ipak su igrali protiv najvećeg kluba na svijetu. Ali evo kako završi grupa faza, neko na prvom mjestu neko treći drugu sezonu za redom, neko prvak Evrope, neko ne može ni grupu da prođe i to dva puta za redom, bankrotirali pa vjenčanja na stadionu organizovali, promijenili ime stadiona, tražili sadaku, doveli ovog ljeta hrpu igrača da bi igrali u Ligi evrope ponovo i koju opet neće osvojiti, prema tome četvrtkom Spotify Camp Nou ima da odjekuje himna Lige evrope.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti