Antić: Pobijediti Slobodu i tradiciju

Radnik u Tuzli

Antić: Pobijediti Slobodu i tradiciju

Midhat Šljivak

Gostovanja Slobodi na Tušnju nikad nisu bila ugodna za sastav Radnika, koji kao da je osuđen na poraze u gradu soli.

Ovaj susret Radnik dočekuje u znatno boljem raspoloženju nego prije mjesec dana. Posljednji dobri rezultati odmakli su ih od opasne zone. 

"Bez obzira na tu neku lošu tradiciju koju imamo u Tuzli mi nismo bez motiva. Naprotiv, želimo da ostvarimo što bolji rezultat. Tradicije uostalom i postoje da bi se rušile, a nadam se da je sad došao kraj našim lošim rezultatima u Tuzli i da ćemo se na kraju radovati bar jednom osvojenom bodu. Dakle želimo pobijediti Slobodu i tradiciju", optimista je ofanzivni vezist Slađan Antić.

Trener Slavko Petrović je nešto oprezniji u najavi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ima Sloboda dobar tim koji je u nastavku sezone zabilježio dobre rezultate. Igraju tvrdo, ali imaju i nedostataka, pa ćemo pokušati da ih iskoristimo", kazao je Petrović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.