7

Komentari (7)

Chico
Prosjecni Bosnjo naravno gleda samo to sto je Benzema musliman, i nista drugo. Benzdma jeste mozda i najbolji igrac Francuske, ali ubio je hemiju u ekipi - a to je u fudbalu vaznije od same individualne kvalitete. S Giroudom bi vjerovatno osvojili Euro, ovako mogu ici na plazu da se pljuckaju.
Koba84
Cekaj ba nisi valjda ovo napiso. Jeil ti pratio Benzemu ikad majke ti dok igra. Pa Girud je *****a velika bio a pogotovo sad ljudino. To sto si ti igrao na kladionici da ce Giroud biti najbolji strelac nije ti ovaj musliman kriv.
Chico
@Koba84 hakd se sad vrati levatu i ponovo procitaj sta sam napisao. Da je Benzema najbolji igrac Francuske. Al to papak nije uvijek najbitnije.
EmirTM87
Pa moja Griezmana, Karim je izmislio i fudbal i zivot za tebe..
Skopidoo
E moj griezman da ti nije benzeme i portugal i njemacka bi vas zguzili u grupi
kovacic
Čovjek ih bukvalno držao u turniru i onda pljuju po njemu. Da ga nije bilo ne bi prošli grupu.
Krivaja Zavidovići
Bili su svjetski prvaci bez njega...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.