Antoine Griezmann donio konačnu odluku

Ostat će u Atleticu

Antoine Griezmann donio konačnu odluku

Edmir Škorić

Francuski napadač Antoine Griezmann je očigledno donio konačnu odluku.

Griezmann je jedan od najtraženijih igrača u svijetu nogometa, a francuski reprezentativac i prvak svijeta najbliže je bio Barceloni.

Međutim, odbio je na kraju otići u Kataloniju, nije ga zanimao niti poziv iz Manchestera, pa je ostao vjeran Atleticu. Sada je navodno klubu saopštio da ima plan da ostane, pa će uskoro potpisati i novi ugovor.

Madriđani su stavili klauzulu od 200 miliona u njegov ugovor, mada će ista biti spuštena na pristupačnih 120 miliona eura, ali Francuz je rekao da mu je želja da ipak i narednih sezonu-dvije nosi crveno-bijeli dres.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je istakao da se u Madridu osjeća posebno sretnim, da bi bilo glupo da se sada okušava u novim sredinama i da nije još završio svoju avanturu u dresu Atletica, s kojim želi da osvoji velike trofeje.

Top Komentari

Adnanos
Pa nebi mu bilo pametno ići igdje. U atleticu ima sve sto poželi i nevjerovatnu platu a glavni je tu kao sto je Messi u Barci. Sada da ide u Barcu za manju platu i da bude jedan od napadača mu je glupo.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi