Ne znaš ko je veća zvijezda na terenu, a onda se Griezmann "pretvorio" u Messija

Odlično raspoložen na treningu Francuske

Ne znaš ko je veća zvijezda na terenu, a onda se Griezmann "pretvorio" u Messija

E. Čaušević

Reprezentativci Francuske okupili su se u ponedjeljak pred prijateljske utakmice protiv Obale Slonovače i Južne Afrike.

Francuska prvu utakmicu igra u petak na svom terenu protiv Obale Slonovače, a u utorak im u goste dolazi selekcija Južne Afrike. Obje ove utakmice će se igrati u terminu od 21:15 sati.

Igrači Francuske u ponedjeljak su stigli na okupljanje i odradili su već nekoliko treninga pred naredne utakmice.

Fudbalski savez Francuske danas je na zvaničnom Twitter profilu objavio video s današnjeg treninga, a u centru pažnje našao se Antoine Griezmann koji je jednostavno briljirao.

Didier Deschamps je podijeli igrače u dvije ekipe, a to su bili Plavi i Žuti. Na kraju su više razloga za slavlje imali igrači iz plavog tima jer su slavili sa 8:4.

U ovoj ekipi nevjerovatan je bio Griezmann koji je zabio čak sedam golova, a na kraju je sa saigračima ponovo pozirao fotografu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije