Antoine Griezmann je rekao "da"
Antoine Griezmann se već dvije godine povezuje sa odlaskom iz Atletica. Prvo se govorilo o prelasku u Manchester United, a zatim i Barcelonu, koja je očigledno završila posao (Foto: EPA)

RMC radio tvrdi

Antoine Griezmann je rekao "da"

Midhat Šljivak

Francuski fudbaler i član madridskog Atletica Antoine Griezmann navodno je blizu velikog transfera.

Kako navodi RMC radio iz izvora bliskih francuskom fudbaleru, Griezmann će od naredne sezone nositi dres Barcelone.

Iako su iz katalonskog tima tvrdili kako ne žele Griezmanna nakon što ih je odbio prošlog ljeta, to očigledno nije istina. Poslali su mu novu ponudu, on je na nju pristao i navodno će sve biti uskoro zvanično.

"Mogu vam reći da je Griezmann već prihvatio ponudu Barcelone. Nije vrijeme da sve bude slubženo, ali vidjećete da će postati novi igrač Barcelone", rekao je nekadašnji fudbaler Jerome Rothen, koji je trenutno novinar RMC radija.

Griezmann će tako nakon pet godina napustiti Atletico, a cijena njegovog transfera bi mogla iznositi oko 100 miliona eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Prethodno ga je Atletico Real Sociedadu platio 30 miliona, a u pet godina je Francuz odigrao 250 utakmica i postigao je 131 gol.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti