Plaćen 134 miliona: Mbappe u nevjerici nakon što mu je Griezmann rekao gdje je došao

Zabavno kod Francuza

Plaćen 134 miliona: Mbappe u nevjerici nakon što mu je Griezmann rekao gdje je došao

A. Čaušević

Fudbalska reprezentacija Francuske je prvi favorit da osvojit Evropsko prvenstvo i tako potvrdi dominaciju nakon prvog mjesta i na Mundijalu 2018. godine.

Popularna igra Football Manager je popularna i kod svjetskih zvijezda, posebno se to odnosi na Antoinea Griezmanna koji je očigledno zaljubljen u trenerski i menadžerski posao.

Napadač Barcelone slobodno vrijeme tokom reprezenativnog okupljanja i priprema za Evropsko prvenstvo koristi da igra ovu igru.

FS Francuske je na društvenim mrežama objavio kratki video iz aviona na kojem se Griezmanna hvali reprezentativnim kolegama kako je uspješan s Newcastle Unitedom.

Grizemann se ponosno hvali Ousmaneu Dembleu da je uspio osvojiti pet trofeja sa Svrakama uključujući Premiership i Ligu prvaka. Njegov klupski saigrač i nije bio previše impresioniran.

Nakon toga je bivši ofanzivac Atletico Madrida u razgovor uključio i Kyliana Mbappea kazavši asu PSG-a da ga je doveo na St. James Park za iznos od 134 miliona eura.

Oglasi

Mbappe je ostao šokiran zbog ove informcije i uopšte mu se nije svidjela destinacija: "Gdje? Newcastle? Ali tamo nije vruće...", kazao je 22-godišnjak.

Trikolori se na početku turnira nalaze u grupi smrti zajedno sa Portugalom, Njemačkom i Mađarskom. Turnir će otvoriti susretom s Nijemcima.

Inače, kada je u pitanju stvarni fudbal teško da će Mbappe uskoro otići iz PSG-a. Potvrdio je to i Nasser Al Khelaifi s jasnom porukom da nema ništa od prodaje.

"Da budem jasan. Kliyan Mbappe će nastaviti da igra za PSG i nikada ga nećemo prodati i on nikada neće klub napustiti kao slobodan igrač. To je nemoguće", rekao je Al Khelaifi.

Mbappe je u PSG stigao na ljeto 2017. godine iz Monaca za čak 145 miliona eura i pokazao se kao odlično pojačanje.

Ovaj 22-godišnji napadač u dresu Parižana je do sada odigrao 171 utakmicu i zabio je čak 132 utakmice i upisao je 61 asistenciju.

Top Komentari

realno_govoreci
Gdje onaj pametnjakovic da sada napise kako njima nije lahko i kako se oni pate sto su tu gdje jesu i zaradjuju koliko zaradjuju.
0 0
NKZ1922
Čiter
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti