5

Komentari (5)

Danilov piš
jao jao sjest I dušu natopit ovum intervjuom..jedan od rijetkih igrača sa doktoratom iz fizike na temu "kritika opće teorije relativiteta" jer Einstain nije uzimao u obzir fudbalske prostorne dimenzije u kojima ovaj genije moze sve!!
SuDo
uspjeh i tacka. eeenece moci dok seici ne budu siromasi
Mesa.Sabanadzovic
Ma sta ce nasi treneri bolan ucit njima je bitno samo da igrac zna nabit sto dalje od svog gola. 85 se brze igralo balja skoro mesa refik su profesori nuklearne fizike za mnoge
komedija
Imamo mi trenera dobrih koji razumiju da sa igracima kakve imaju ne mogu titataktirati. Evo i Prosinecki kao hoce nesto sa repkom, imamo li igrace da protiv prosjecne Austrije igramo to sto on hoce. Nemamo.
Mesa.Sabanadzovic
Pa zato sto nisu pametni igraci. U ranim fazama treba gledat samo ko je panetan a be snazan korpulentan il samo brz i nista vise
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.