Golman FK Željezničar

Antolović: Postoje indicije da bih mogao otići

Treneru Edisu Mulaliću na današnjoj prozivci FK Željezničar odazvao se i golman Marijan Antolović.

Ovaj hrvatski internacionalac u posljednje vrijeme se dovodi u vezu sa odlaskom iz Željezničara, a da u cijeloj priči ima istine potvrdio je i sam Antolović prisutnim novinarima. 

"Još ništa nije gotovo, tek je počeo prelazni rok. Još uvijek postoje neke indicije da bi se moglo nešto završiti. Vidjet ćemo sve u narednih 20-ak dana", kazao je Antolović, te se osvrnuo na očekivanja od nastavka sezone. 

"Očekivanja znate svi kakva su. Moramo izboriti Evropu. Nastojat ćemo to učiniti kroz Kup i prvenstvo, pa ćemo vidjeti gdje ćemo uspjeti."

Antolović vjeruje da će novi igrači brzo uklopiti. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mislim da oni svi posjeduju određeni kvalitet i nadam se da će se što prije uklopiti i da će ovoj ekipi dati dodatnu vrijednost", dodao je Antolović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi