Kapiten Željezničara

Antolović: Želimo se predstaviti u što boljem svjetlu

Kapiten Željezničara Marjan Antolović istakao je uoči utakmice sa Ferencvarošom da je osnovni zadatak Plavih ostvariti pozitivan rezultat u Budimpešti.

"Trener je više-manje sve rekao i nema se tu šta mnogo dodati. Očekuje nas teška utakmica koja će za nas biti pravi ispit. Želja mi je da se naša mlada ekipa ovdje predstavi u što boljem svjetlu i ostvari pozitivan rezultat", izjavio je  kapiten Željezničara, koji je potom prokomentarisao kvalitet protivnika:

"Glupo bi bilo sada spominjati njihove mane, to ćemo ostaviti za sutra. Znamo da je riječ o ekipi koja kažnjava svaku grešku, a ključ našeg uspjeha će biti da smanjimo greške na minimum. Njihove mane ćemo ostaviti za teren i pokušati ih kazniti".

Antolović nije imao previše posla u dvomeču sa Balzanom, a i sam je svjestan da ga protiv Ferencvaroša čeka dosta teži zadatak.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Sve ukazuje na to da bi sutra trebalo biti više posla nego u prethodne dvije evropske utakmice, posebno zbog toga što Ferencvaroš ima nekoliko veoma kvalitetnih fudbalera. Nadam se da ću dobrim nastupom uspjeti odgovoriti na sve zahtjeve, baš kao i moji saigrači", zaključio je Antolović.

Utakmica između Željezničara i Ferencvaroša igra se sutra s početkom u 20:30.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.