Doll: Željezničar je jak, ali ovisimo sami o sebi

Trener Ferencvaroša

Doll: Željezničar je jak, ali ovisimo sami o sebi

Ferencvaroš je danas u prostorijama Groupama Arene održao konferenciju za medije uoči utakmice 2. pretkola Evropske lige. 

Thomas Doll je prilično optimističan pred sutrašnji okršaj sa sarajevskim timom, iako naglašava da neće podcijeniti Željezničar. 

"Potreban nam je dobar rezultat u prvoj utakmici i bit će jako važno da se osjećamo slobodno sa vjerom u našu igru. Važno je dobro početi utakmicu, pokazati ko smo i šta smo, a u tome nam najbolje mogu pomoći naši navijači. Igrači su dosad uvijek bolje igrali pred navijačima, nego pred praznim stadionom", kazao je njemački stručnjak, a potom dodao:

"Svjesni smo da je Željezničar jak tim, pratili smo njihove prethodne mečeve. Naš protivnik raspolaže sa nekoliko talentovanih fudbalera, ali u ovom trenutku je najbitnije da ja vodim brigu o svom timu. Željezničar neću podcijeniti, ali ako moji igrači budu dali sve od sebe, onda rezultat sigurno neće izostati."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U pozitivan rezultat protiv Željezničara vjeruje i kapiten Gyömbér Gábor, koji je istakao da je njegov Ferencvaroš u ovom trenutku mnogo kvalitetniji tim.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.