11

Komentari (11)

Sale71
A šta je sa Ronaldinjom?
Dasler
Je li njemu Ronaldo yebo ženu možda ili nešto drugo? Ovaj ga konstantno proziva za nešto, dok Ronaldo gospodski šuti i ignoriše ovog nebitnjakovića koji nije nikada bio ni među top 500 napadača ikada.
Alpasinacxx
Messi i Ronaldo su podigli toliko visoko ljestvicu da će trebati dosta godina da se navikneš na novu generaciju fudbalera. Preko deceniju zabijaju 50+ po sezoni, koji to igrači imaju približan učinak?
user1607499935
Ne pisi gluposti. Ronaldo ni u Engleskoj ni u Italijanskoj ligi nikad nije zabio 50+ golova.
Ibro
Skupis sve te zvijezde zajedno i dobijes jednog Ronaldihna . Toliko je Ronaldihno bio kompletan igrac i karakter fer igrac i sve sto veze za fudbal
Fucker
I Iskreno ni Messi ni Cr7 nisu zasluzili toliki nivo u fudbalu danasnja vremena su nesto drugo mislim da nije media na njihovoj strani nebi ni njih bilo jedan rooney Drogba ibra su ispred njih ali nisu nikad dobili zlatnu loptu
Realist
Pa logicno da nije ni među pet. Usporedit Cristiana sa Messijem, Peleom, Maradonom, Ronaldom i ostalim Bogovima ove igre, koji su sa loptom mogli sve sto požele, je nemoguce.
amex
Za par godina za ovog lajavca niko neće znat! Dok cr7 kakav god da je ušao je duboko u historiju.. ;)
Qwertz1
ovaj je relevantan jednako kao da je Ramiz Zmaj komentarisao ovu temu
Klicko
Istini čovjek rekao!
IvanKing
Klicko ostani pa podu kad te je vec Joshua oborio
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.