Antonio Cassano je toliko oblatio Juventus da mu niko ravan nije
Antonio Cassano poznat je po žestokim stavovima i ne štedi apsolutno nikog u svojim komentarima

Nekadašnji fudbaler

Antonio Cassano je toliko oblatio Juventus da mu niko ravan nije

Midhat Šljivak

Torinski Juventus u nizu je od pet uzastopnih pobjeda u italijanskoj Seriji A i tim Massimiliana Allegrija je uspio doći na četvrtu poziciju tabele.

Juventus je nastavio seriju pobjeda. Peti je to uzastopni trijumf i Stara dama izgleda mnogo bolje nego na početku sezone.

Međutim, igra tima Massimiliana Allgrija nije baš najbolja. Verona im je stvorila dosta problema i na kraju mogu biti itekako zadovoljni zbog pobjede.

Za nekadašnju zvijezdu italijanskog fudbala Antonija Cassana Stara dama je još uvijek s**nje od ekipe i ne može da vjeruje kakav fudbal igra torinski tim.

"S**nje se nastavlja. Juventus je očaj. Pobijedili su u Veronu bez šuta na gol", počeo je Cassano s uvredama na račun Juventusa i nastavlja:

"Stvarno je sramota kako igraju, a na kraju je trener sretan zbog povjede. Igraju protiv posljednjeg na tabeli i ne šutnu na gol", govori Cassano.

Oglasi

Na kraju je ovaj nekadašnji fudbaler brojnih velikih klubova zaključio.

"Ovo je zaista velika sramota. Ne vjerujem da je 11 miliona navijača Juventusa sretno zbog načina na koji tim igra. Sramota, sramota, sramota", poručio je Cassano.

Allegri je u proteklom periodu bio pod velikim pritiskom zbog loših rezultata, ali mu je rukovodstvo kluba pružilo dodatno povjerenje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sada je iskusni stručnjak poprilično siguran. Igra ne izgleda lijepo, ali Stara dama pobjeđuje i to je svima najbitnije.

Juventus polusezonu završava utakmicom protiv Lazija, a zatim slijedi pauza zbog Svjetskog prvenstva u Kataru.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

juvem
Krasto jedan, sto nisi komentarisao utakmicu protiv Intera, magare jedno..
2 6
Samosloboda.forzajuve
Nazalost, ova gnjida od covjeka je mozda upravu.. ali znam da ga najvise boli sto smo njegov inter rasuli proslo kolo.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi